Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Adela Bratfanof A.R.T. Fusion

37.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

14 zile sustenabile sunt un pas mic, dar semnificativ, spre viata sustenabila pe care vreau (si am inceput deja) sa o duc! Cred ca niciunul dintre noi nu este prea mic pentru a aduce o schimbare si ca nicio schimbare nu este mica atunci cand miza este viitorul planetei noastre.

A.R.T. Fusion a fost locul care mi-a dat increderea si informatia necesara sa intru intr-o comunitate de oameni deschisi, preocupati de schimarea climatica si stereotipurile de gen, in care m-am regasit (in sfarsit) complet. Multiplele experiente artfuzioniste m-au ajutat sa-mi gasesc vocea si sa iau initiativa in ceea ce priveste atat promovarea, cat si adoptarea, unui stil de viata mai sustenabil, prin diverse metode de educatie non-formala.

De aceea, vin la voi cu rugamintea de a ma ajuta sa sustin proiectele lor, pentru a da si altor oameni posibilitatea de a fi la fel de inspirati de ele cum am fost eu. 

Va multumesc in avans pentru orice donatie, un efort financiar colectiv de sustinere a unei echipe de persoane muncitoare care ne educa sa fim mai buni/e cu noi, cu ceilalti si cu mediul!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

3 Donații

bb

50 RON
🏵️
20 Jul 2023
20 Jul 2023

Anonymous

50 RON
💚
19 Jul 2023
Adela Bratfanof : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile