Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Daria Anoaica A.R.T. Fusion

30% Complete
120 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hello! 

Pentru că în iulie încercam să fim mai sustenabili şi pentru că se apropie şi ziua mea, vă aştept să îmi faceți un cadouaş donând pentru această cauză super super importanta!!!

Numele meu este Daria şi voi participa anul acesta la proiectul "14 zile fara plastic", unde împreună cu prietenii de la A.R.T. Fusion vom încerca să trăim (mai) sustenabil timp de 14 zile. 

Sunt pasionată de protejarea planetei care ne este casă tuturor și cred cu tărie în puterea fiecărei acțiuni individuale de a aduce un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Pentru mine, această cauză este extrem de importantă, deoarece cred cu fermitate că fiecare dintre noi are responsabilitatea de a proteja și conserva resursele naturale pe care le avem. Lumea în care trăim se confruntă cu provocări grave, iar poluarea plasticului este una dintre cele mai presante probleme. Plasticul este omniprezent în viețile noastre, dar de multe ori uităm că acest material durabil are un impact profund asupra ecosistemelor și sănătății noastre.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

4 Donații

Călina Bichescu

20 RON
🌸
16 Jul 2023

Anonymous

50 RON
16 Jul 2023

Anonymous

30 RON
14 Jul 2023

Anonymous

20 RON
14 Jul 2023
Daria Anoaica : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile