Iarna ca vara, iar vara tot ca vara

 

Mary Ghorashi A.R.T. Fusion

20% Complete
80 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am decis sa ma implic in proiectul "14 zile dintr-o viata sustenabila" pentru ca sunt ingrijorata de efectele incalzirii globale.

Sunt din Bucuresti si inca am amintiri cu mama care ma ducea cu sania la gradinita dupa ce se asternea zapada. Tin minte cum era o diferenta clara intre geaca subtire purtata in aprilie si hanoracul si mai subtire purtat in mai. 

Acestea nu mai sunt realitati in Bucurestiul de azi. Nu mai tin minte cand am vazut o ninsoare de Craciun ultima data, poate cativa fulgi de zapada in februarie. Iar vara vine mult mai devreme si pare a nu se termina pana la inceputul lui octombrie.

Traind intr-un oras in care nu se iau masuri pentru o colectare a deseurile in mod organizat, sper ca prin actiunile individuale pot aduce o mica schimbare in bine.

Mersi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
💚
19 Jul 2023
14 Jul 2023
Mary Ghorashi : A.R.T. Fusion
Iarna ca vara, iar vara tot ca vara