Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Lavinia Voiculescu A.R.T. Fusion

100% Complete
531 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hello! Sunt Lavinia și de când mă știu am simțit o conexiune cu natura, cu mediul... Iar când am crescut, am vrut să știu mai multe despre ceea ce mă înconjoară - în special pentru că am văzut și am simțit cum lucrurile încep să se schimbe... și nu mereu în bine.

Am absolvit un profil de științe ale naturii în liceu și-am continuat apoi să studiez la facultate Biologia la ciclul de licență și Conservarea Biodiversității la master. În domeniul acesta mi-am simțit eu chemarea.

În prezent, lucrând într-un ONG de mediu, am tot avut oportunitatea ca prin desfășurarea de ateliere tematice, să discutăm cu tinerii, printre altele, despre sustenabilitate, ce presupune aceasta și cum putem avea un stil de viață mai sustenabil. 

Până acum, totuși, personal, n-am vorbit niciodată în online despre asta... Astfel, când am văzut  provocarea lansată de A.R.T Fusion, am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Am simțit că e momentul să încerc să dau și mai departe toate cunoștințele și bunele practici pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Motivul pentru care vreau să fac asta? Pentru că am auzit de prea multe ori „Schimbarea începe cu tine!” sau „Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume.” și n-am crezut îndeajuns de mult în mine. Experiența m-a învățat totuși că se poate... prin urmare, acum știu că pot să contribui la schimbare prin a crește, chiar și puțin, gradul de educație și conștientizare a publicului cu privire la problemele de mediu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
28 Jul 2023

Lavinia V. 🍉

50 RON
28 Jul 2023

Anonymous

100 RON
27 Jul 2023

Dan Constantin Mila

75 RON
23 Jul 2023
💪🤫
23 Jul 2023
23 Jul 2023

Milodora VOICULESCU

75 RON
Ajută mereu pt cause sustenabile.
23 Jul 2023

Xerses the great

25 RON
Hello Lavinia!I hope you keep continue with this fundraising because everything start with small steps for a better world for everyone.Keep up the good work!
16 Jul 2023

Anonymous

100 RON
14 Jul 2023

Anonymous

16 RON
14 Jul 2023
Lavinia Voiculescu : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile