Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Anamaria Apostoiu A.R.T. Fusion

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare! Sunt Anamaria, și pe lângă faptul că îmi place natura și încerc sa am grija de planeta noastră, îmi plac foarte mult și provocările. 

Am acceptat astfel provocarea lansată de A.R.T. Fusion de a trăi 14 zile mai sustenabil decât în mod obișnuit. 

Chiar dacă în acest spirit ludic noi spunem ca trăim 14 zile mai sustenabil, scopul final este să încercam să oferim oamenilor conștientizare în legătură cu schimbările climatice și planeta care este în suferința.

Mai mult de atât, dacă ne ajuți să strângem acești bani, reprezentanți A.R.T. Fusion pot avea oportunitatea de a pleca într-o caravană transnațională, alături de alte 50 de persoane tinere. 17 locații, 7 țări și mii de oameni, cu care timp de 3 săptămâni vor organiza activități educaționale & de advocacy pentru a creiona împreună viitorul pe care ni-l dorim atât pentru noi, cât si pentru generațiile viitoare.

Consider că planurile pe termen lung, cu impact, sunt cele mai eficiente pentru a ajunge la rezultatele pe care ni le dorim, mai exact- ne dorim un viitor in care legislația si structurile decidente sunt activ implicate si acționează alături de cetățeni pentru un scop comun. Consideram ca prin advocacy si planuri bine definite adresate către decidenți putem face mai mult decât atunci când plantam o mica pădure (deși nu le excludem, hai sa mai plantam si câte ceva prin orașele noastre pline de betoane)

Prin urmare, pune si tu umărul alături de noi cu o mica donație pentru aceasta caravana, care poate aduce un mare impact in activitățile unei organizații din România!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

6 Donații

26 Jul 2023

Anonymous

20 RON
25 Jul 2023
30 RON
25 Jul 2023
17 Jul 2023

Ninel

100 RON
Felicitări pentru proiect.👏👏👏
15 Jul 2023
14 Jul 2023
Anamaria Apostoiu : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile