Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Antonia Pîslariu A.R.T. Fusion

92.5% Complete
370 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta m-am alăturat A.R.T Fusion și celor 14 zile de sustenabilitate pentru că vreau să fiu parte din schimbare. 

Cu toții putem observa schimbările climatice prin care trece planeta noastră, iar eu nu-mi doresc să rămân impasibilă la acestea. Consider că schimbarea începe cu noi și trebuie să tratăm cu seriozitatea schimbările prin care trecem.

Îmi doresc să fiu un exemplu pentru persoanele de vârsta mea și să demonstrez că implementarea unor mici schimbări în viața noastră cotidiană, pot produce schimbări majore la un nivel macro.

Îmi doresc să mi te alături și tu în provocarea de a avea mai multă grijă de planetă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

5 Donații

31 Jul 2023

Nya

50 RON
18 Jul 2023
16 Jul 2023

Anonymous

100 RON
Spor 🔥
15 Jul 2023
14 Jul 2023
Antonia Pîslariu : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile