A.R.T. Fusion

A.R.T. Fusion

14 zile sustenabile

Status: Fundraising

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

[ Show more ]
100% Complete

11,028 RON

Sumă:

22

Galantomi:

147

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu. 

În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile.

Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi pentru noi, dar și pentru ceilalți. Așa că suntem gata de provocări: de 14 provocări în 14 zile. 

Cum facem asta?

Avem un ghid care ne dă idei despre ce alternative sustenabile putem găsi pentru a reduce consumul de plastic sau pentru a produce mai puțin gunoi. Noi facem provocările și așteptăm în schimb o donație, oricât de mică. Dar e urgent. Încălzirea globală și problemele cu care ne confruntăm, în toată lumea, sunt deja mai mult decât hot. Și nu în modul sexy.

Ce facem cu banii?

Plecăm într-o caravană transnațională, alături de alte 50 de persoane tinere. 17 locații, 7 țări și mii de oameni cu care vom vorbi pe parcursul acestei călătorii. Timp de 3 săptămâni, vom călători prin Europa și vom organiza activități educaționale & de advocacy pentru a creiona împreună viitorul pe care ni-l dorim alături de tineri/e. Creăm contexte pentru a vorbi despre probleme legate de mediu și ne adresăm apoi autorităților publice cu posibile soluții - soluții pe care le căutăm împreună în locațiile în care desfășurăm activități. Caravana noastră se încheie la Brussels, unde dăm mai departe manifestul tinerilor consultați în ceea ce privește problemele de mediu.

Susține-ne și tu să ajungem la acești tineri și să conturăm viitorul pe care ni-l dorim alături de ei.