Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

12.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În momentele mele de reflecție îmi spun că trebuie să fiu mai recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase pe care planeta le oferă.

Ca să am și eu grijă de ea, m-am alăturat celor de la A.R.T. Fusion, căci provocările lor mă vor ajuta să îmi dezvolt un stil de viață mai sustenabil. 

Doar împreună putem crea o lume mai bună! Orice donatie este binevenită!  

Și ia spune, tu accepți provocarea?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
20 Jul 2023
Cristiana Teodora Zaharia : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile