Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Radu Pindic A.R.T. Fusion

12.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

Sunt Radu, tânăr om pasionat și îngrijorat de soarta mediului. De aia m-am hotărât să mă alătur inițiativei A.R.T. Fusion de a crește awareness-ul despre plastic (yuck!) și mediu (yay!) și să mă bucur de modul interactiv în care au ales să o facă.

Simte-te liber/ă/x să faci și tu cu noi câteva dintre sau toate provocările celor 14 zile (mai) sustenabile și să încercăm împreună să trăim un #plasticfreejuly.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
Spor!!
19 Jul 2023
Radu Pindic : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile