Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Delia Naipeanu A.R.T. Fusion

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Studenta la Politehnica, pasionata de natura, indragostita de munte si voluntara in timpul liber, am ales sa ma implic in campania "14 zile sustenabile" din dorinta de a inspira persoanele din cercul meu apropiat sa adopte un stil de viata diferit, unul bazat pe grija fata de mediul inconjurator. 

Ma numesc Delia, am 21 de ani si imi propun sa-mi depasesc asteptarile si sa ajut A.R.T. Fusion sa isi atinga scopul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Delia Naipeanu : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile