Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Bianca Pintilie A.R.T. Fusion

100% Complete
450 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, dragă cititor/galatom/om de bine, îți mulțumesc, în primul rând, că te interesează despre toată treaba cu sustenabilitatea în viața ta! E mare lucru, într-o lume în care totul se învârte în jurul consumului, a avea cât mai multe și în care totul merge pe repede-înainte.

Evident, exact ca tine, și eu trăiesc în această lume și asta înseamnă că de multe ori fac și eu aceleași lucruri – și eu consum, și eu adun lucruri și mă opresc mai greu din fuga de zi cu zi printre toate câte le am de făcut.

În ultimul an, am vorbit cu foarte multe persoane care se plângeau de aceleași lucruri și voiau să implementeze mici schimbări în viața lor ca să fie mai „sustenabili”, ca să îmi dau seama că....surpriză!, eu făceam multe dintre ele și ajungeam să le dau ponturi. C-a fost mutatul din provincie în București în perioada studenției, că e partenerul meu care e cel mai atent om la resurse pe care îl cunosc, că e felul în care am fost crescută la țară în Bacău, că e statutul meu de ONG-istă sau toate cele de mai sus, cert e că am niște principii de viață sustenabilă de care mă țin! Mi-aș dori ca mai mulți oameni să înțeleagă că sustenabilitatea e un cuvânt mare pentru schimbări mici, pe care le putem face noi înainte să le așteptăm de la ceilalți.

Asta îmi place mie la A.R.T. Fusion, că reușesc să educe despre schimbare într-un fel accesibil oamenilor ca mine, ca tine sau ca tinerii din medii vulnerabile cu care vorbesc. Și asta e ceva ce apreciez și susțin la sectorul non-profit și de aceea m-am alăturat lor în provocarea 14 zile sustenabile! Dacă vreți și voi să contribuiți, puteți dona aici sau puteți pur și simplu să luați una dintre ideile promovate zilele acestea și s-o puneți în practică de azi.

Mulțumesc pentru timp, răbdare și interes!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

5 Donații

Anonymous

170 RON
Din drag pentru un suflet drag ☺️❤️
20 Jul 2023

Anonymous

100 RON
💞🤗
19 Jul 2023
19 Jul 2023
Foarte tare initiativa, mai ales ca aduci informatii folositore pe feedurile obosite! <3
18 Jul 2023
Mereu voi dona pentru tine
18 Jul 2023
Bianca Pintilie : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile