Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Andrei Popescu A.R.T. Fusion

100% Complete
1,025 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Andrei Popescu, un susținător dedicat al protecției mediului. Astăzi, vreau să vă invit să mă ajutați într-un demers important și anume strângerea a minim 400 lei pentru a sprijini tinerii în realizarea unui manifest colectiv.

Vreau să susțin Asociația AR.T. Fusion în a da o voce tinerilor europeni în legătură cu probleme legate de mediu, care să fie apoi adresate  autorităților într-un proces de advocacy la Brussels. Pentru a atinge acest obiectiv, avem nevoie de sprijinul vostru prin donații.

Sunt mândru să fiu parte din această campanie și să aduc contribuția mea pentru un mediu mai sănătos și un viitor sustenabil. Împreună putem crea o schimbare și transmite un mesaj puternic pentru protejarea mediului înconjurător și construirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul vostru generos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

9 Donații

15 Jul 2023
Donez sa ma ușurez fără sa ma îngrijorez
14 Jul 2023
Mult succes!
14 Jul 2023
14 Jul 2023
14 Jul 2023
14 Jul 2023

Anonymous

50 RON
14 Jul 2023
14 Jul 2023

Anonymous

400 RON
13 Jul 2023
Andrei Popescu : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile