Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile

 

Minodora Toma A.R.T. Fusion

82.5% Complete
330 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

Eu sunt Mino şi accept provocarea A.R.T. Fusion de a trăi mai sustenabil timp de 14 zile.

Nu ştiu cum o să fie călătoria asta pentru mine, dar ştiu cât de urgent e să facem schimbări în obiceiurile noastre zilnice pentru a avea un impact cât mai pozitiv asupra planetei. Sunt, deci, dispusă să încerc. Şi nu oricum, ci pentru  o cauză în care cred.

Deci, dacă vreţi să îmi urmăriţi progresul şi să participaţi şi voi la schimbare, vă invit să faceţi o donaţie cât de mică pentru mine şi cauza pe care o susţin.

Merci


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

SUSŢIN PROIECTUL

14 zile sustenabile

Dacă tot e iulie fără plastic, am decis să lansăm o provocare prin care să avem mai multă grijă de planetă: 14 zile (mai) sustenabile. 

Hai să creionăm împreună viitorul pe care ni-l dorim!

E vară și e foarte cald. E mai cald decât ar trebui. Furtunile sunt mai violente decât acum câțiva ani. În oceane există foarte mult plastic. Prea mult plastic. E timpul să facem ceva pentru a avea grijă de planetă. E deja târziu.  În acest #plasticfreejuly, am mai lansat o provocare: 14 zile (mai) sustenabile. Suntem 23 de oameni care cred în schimbare și în a face lucrurile noi

 

4 Donații

Patri

100 RON
pupi iubi
27 Jul 2023

Anonymous

30 RON
Pupicei
19 Jul 2023

Anonymous

50 RON
Good luck!
19 Jul 2023

Anonim

150 RON
19 Jul 2023
Minodora Toma : A.R.T. Fusion
Aleg să trăiesc mai sustenabil timp de 14 zile